Zaklad gastronomiczny kameralna

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe i tym całe.

Dla młodych i wspanialszych lokali POS bardzo dokładnie zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy oraz szybkich sieci gastronomicznych. To podstawowe narzędzie, dopasowane do aktywności na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Program w przejrzysty sposób usprawni zarządzanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym etapem pracy w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni i na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i sposobami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Oddziaływanie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.