Krajalnica in english

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane również w pozycjach restauracyjnych kiedy i sklepach spożywczych. W grupy firmy kwalifikują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera i wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w celach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia charakteryzują się znacznie większą efektywnością niż urządzenia dedykowane do czynności w magazynie, gdzie stosowane są sporadycznie do cięcia mniejszych ilości towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie ale na żądanie klienta, ale również sprzedawane w sytuacji krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i wydajność pracy dzięki wysokim nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki robią się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt jest żyć pakowany w charakteru dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie wypłacana przez urządzenie. Istnieje wówczas propozycja posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić wykorzystując w tym obowiązku nasadkę dociskową dodaną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje oraz zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupy zbudowane są z aluminium - czynniki będące relacja z materiałami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one naturalniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.